Autor Economia
15 Abril 2017 a 15:00

Vueling i Cecot renoven l’acord de col·laboració

S’han beneficiat més de 3.500 empreses

Cecot vueling

Els presidents de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, i de la Cecot, Antoni Abad, han ratificat el compromís d’amb dúes entitats per donar continuïtat a la col·laboració que van establir l’any 2009, per primera vegada. Des de llavors i de manera sistèmàtica, Vueling i Cecot han anat renovant l’acord ininterrompudament durant els últims vuit anys.

A través del conveni, els socis de la Cecot mantindran una sèrie d’avantatges, entre les que destaquen el descompte d’un 30% sobre la Tarifa Excellence, promocions exclusives per a empreses i professionals per assistir a fires i congressos i accés a promocions puntuals amb descompte sobre Seient Priority i Tarifa Optima.

Una de les principals estratègies que la companyia està desenvolupant en aquest any 2017 és la d’ampliar el nombre de freqüències des de l’Aeroport de Barcelona-El Prat en les principals rutes domèstiques, i que compten amb un marcat caràcter de negoci. Així, Vueling comptarà amb fins a 12 freqüències diàries a les Illes Balears, 9 freqüències en la ruta a Bilbao, fins a 7 freqüències diàries a Sevilla i 5 a Màlaga i Granada, entre d’altres.

A més, la companyia posa en marxa Vueling Next, un pla de desenvolupament de futur sustentat en dues línies d’actuació: l’excel·lència operativa i el servei al passatger. Tot això amb l’objectiu d’afermar-se com una de les Low Cost Carrier de referència a Europa, consolidant el seu lideratge en l’aeroport de Barcelona i també capturant, durant els propers anys, una part del creixement del mercat europeu.

Després de la firma del conveni amb la Cecot, el president de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, ha afirmat: “Vueling és una companyia molt propera a l’empresari de la petita i mitja empresa gràcies a la seva competittivitat en preus i la flexibilitat d’horaris i destinacions que oferim, especialment des de l’aeroport de Barcelona. La col·laboració amb la Cecot és essencial per poder atendre millor les necessitats del passatger de negoci, que a dia d’avui suposa prop d’un 40% del total dels nostres passatgers.”

Vueling és actualment la principal companyia de l’Aeroport de Barcelona-El Prat amb un 40% de la quota de mercat i havent-hi transportant el passat any 2016 més de 16 milions de passatgers des d’aquest aeroport.

Per la seva part, Antoni Abad ha declarat que el conveni amb Vueling respon a un dels principals objectius de la patronal, el de facilitar millors condicions als seus associats en la contractació de serveis, gràcies a l’agregació de demanda. En aquest cas, amb el principal operador de vols a l’aeroport de Barcelona. “Les condicions que ofereix Vueling a les nostres empreses associades són molt beneficioses. A dia d’avui prop més de 3.500 empreses han fet ús del servei de Vueling des que oferim aquesta possibilitat”.

Switch to mobile version