Autor Societat
20 Juny 2017 a 18:00

Comencen els cursos de formació per millorar la seguretat i l’autoprotecció dels Agents Rurals

S’allargarà fins al primer trimestre de l’any vinent

cursos agents rurals

Un primer grup de membres del cos d’Agents Rurals (CAR) ha iniciat aquest dilluns el curs de formació en seguretat i autoprotecció a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Mollet del Vallès. Aquesta és una de les mesures que es deriva de les recomanacions preliminars del Grup d’Experts en Seguretat creat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

El curs té una durada de 30 hores, incideix en els procediments i l’autoprotecció dels Agents Rurals i servirà per dotar-los dels coneixements necessaris bàsics en tècniques de defensa personal i d’intervenció. Aquest curs de formació bàsica és obligatori per a tots els agents, el rebran en petits grups de 24 persones i  s’allargarà fins al primer trimestre de l’any vinent. El curs forma part d’un conjunt de mesures i formació per tal de millorar la seguretat dels agents rurals en el desenvolupament de les seves actuacions.
A banda d’aquest curs que ja s’ha posat en marxa, s’han iniciat els tràmits per a l’adquisició d’elements d’autoprotecció personal com són les armilles antibales d’ús individual per a la totalitat dels agents, defenses i manilles. A més, és previst dur a terme formació en altres àmbits de la seguretat dels agents rurals.
Switch to mobile version