Autor Societat
9 Juny 2017 a 10:00

El conseller Jané anuncia la convocatòria de 500 noves places de Mossos i 300 de Bombers

Per aquest mes de juny

jordi jane mossos aitona

El conseller d’InteriorJordi Jané, ha anunciat que aquest mes de juny sortirà publicada la convocatòria de 500 noves places de Mossos d’Esquadra. “Feia més de 6 anys que no es convocaven noves places de Mossos d’Esquadra i, en la situació en la que estem actualment, són del tot imprescindibles”, ha dit. Jané ha recordat que “preveiem fer-ne de noves els propers anys, el nostre objectiu és arribar a 18.300 agents”.
En el mateix sentit, el conseller ha avançat: “Vull anunciar dues noves convocatòries de Bombers, 150 places de bombers funcionaris i 150 de bombers voluntaris, que convocarem aquest mateix any”.
 
En total, el cos de Bombers de la Generalitat incorporarà 803 nous professionals.
 
El Pla Estratègic es va a aprovar pel Govern el passat 20 de setembre, amb una valoració econòmica total de 207.178.059,30€ fins al 2022, dels quals, en aquest moment, hem executat 27.942.530,30€, un 13,49% del total del Pla.
El conseller ha volgut recordar que el Departament d’Interior va impulsar el Pla amb l’objectiu d’actualitzar i revertir l’actual situació del Cos de Bombers. Amb el seu desplegament es recuperarà la inversió perduda els darrers anys, tot potenciant l’operativitat dels Bombers de la Generalitat”.
Aquest és el primer any amb la implantació del Pla Estratègic i, per tant, amb tot un seguit de millores pel Cos de Bombers de la Generalitat a diferents nivells.
També és la primera campanya forestal amb nous equipament pels Bombers
Des del mes de març, tots els Bombers de la Generalitat (funcionaris i voluntaris) disposen d’un nou equip de protecció individual, el qual ofereix noves i millors prestacions tècniques que milloren la seguretat dels Bombers, i suposa un canvi d’imatge corporativa, passant del color bordeus a l’actual color mostassa.
Switch to mobile version