Autor Societat
23 Juliol 2017 a 15:00

MESAB i UManresa-FUB han signat un conveni de col·laboració

Per fomentar la competitivitat i la transferència de tecnologia del clúster

fub mesab

L’Associació del Tèxtil Mèdic-Sanitari del Berguedà (MESAB) i UManresa-FUB han signat un conveni de col·laboració a través del qual la institució universitària es compromet a treballar en el foment de la competitivitat i la transferència de tecnologia de les empreses que integren aquest clúster. Fundada l’any 2014, aquesta associació aplega 13 empreses de la comarca del Berguedà, que donen feina a 360 treballadors i que actualment desenvolupa fins a 19 projectes de recerca. L’objectiu d’aquesta associació és impulsar el sector tèxtil sanitari i mèdic a través de la recerca, la innovació i les noves tecnologies. El conveni contempla la possibilitat que la Clínica Universitària d’UManresa se sumi a  futurs projectes d’investigació de teixits que les empreses del clúster estan desenvolupant.

L’acord l’han signat aquest passat divendres el president de l’Associació del Tèxtil Mèdic-Sanitari del Berguedà, Josep Miquel Canal, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez.

Switch to mobile version