Autor Articles i estudis
23 Setembre 2017 a 12:00

Posa fre a tots els signes del fotoenvelliment i les taques

Bellesa fotoenvelliment

Ara que el bronzejat està desapareixent, que els dies de platja estan en el record i els raigs de sol comencen a arribar-nos amb menys força, és el moment de posar-nos a treballar fermament sobre l’aspecte de la nostra pell i posar fre als signes del fotoenvelliment i les taques (que és un dels que més ens preocupen).

A mesura que complim anys la pell envelleix, és irremeiable, però hi ha factors que fan que aquest procés sigui més ràpid i evident. Aquests factors estan directament relacionats amb la incidència dels raigs en la nostra pell, de fet el 80% dels signes visibles de l’edat són deguts als Raigs UV. És el fotoenvelliment i els seus efectes es noten en les zones més exposades, com a cara, dors de les mans i escot.

El fotoenvelliment es caracteritza per:

  • un augment de la melanina a nivell cutani, que ocasiona taques fosques antiestètiques o hiperpigmentacions.
  • pèrdua de fermesa lligada a la degradació del col·lagen i l’àcid hialurònic
  • i l’aparició d’arrugues i petites arrugues

Com corregir el fotoenvelliment i les taques
Una de les causes del fotoenvelliment és l’aparició de les taques, i aquest és un dels problemes que més preocupen a les dones de qualsevol edat (fins i tot a les que acaben de complir 20 anys). Segons dades facilitades per Laboratoris Ducray, el 90% de les dones de més de 50 anys tenen hiperpigmentacions (taques).

Per corregir les taques, la pèrdua de fermesa i l’aparició d’arrugues, els dermatòlegs proposen protocols mèdics (làsers, peelings, crioteràpia, llum intensa polsada IPL…), associats a cures dermo-cosmètics que preparen, optimitzen i perllonguen els efectes d’aquests actes dermatològics.

Per bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version