Autor Societat
7 Octubre 2017 a 10:00

El Govern trasllada els resultats definitius al Parlament de Catalunya

Del referèndum de l’1 d’octubre

referendum independencia

El Govern de la Generalitat ha entrat a registre aquesta tarda els resultats definitius del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya celebrat el diumenge passat 1 d’octubre. El Govern ha traslladat els resultats definitius en la seva qualitat d’Administració Electoral de Catalunya.

La comunicació s’ha fet mitjançant una carta signada pel vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras; el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull; i el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva.
D’aquesta manera, el Govern de la Generalitat dona compliment al mandat del Parlament de celebrar el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya.
S’adjunten els resultats definitius del referèndum.
http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/docs/2017/10/06/14/43/64cb2841-373e-46da-af51-e5c4a847cc97.pdf
Switch to mobile version