Autor Opinió
11 Octubre 2017 a 10:00

PIMEC veu positiu el diàleg i la mediació

PIMEC // Imatge cedida per pimec

PIMEC // Imatge cedida per pimec

Després de la compareixença del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, davant del Parlament de Catalunya, el Comitè Executiu de PIMEC, reunit aquesta tarda, celebra que s’obri una nova porta al diàleg i demana a totes les parts implicades que contribueixin amb paraules i accions a rebaixar la tensió actual.

PIMEC vol llançar un missatge de serenor i tranquil·litat al teixit empresarial català. Així mateix, apel·la a la unitat i la concòrdia de tots els empresaris, per sobre de qualsevol altra consideració, i els demana que segueixin treballant més que mai per tal de defensar els seus legítims interessos, contribuint així al progrés econòmic i social.

Switch to mobile version