Autor Ensenyament
21 Desembre 2017 a 15:00

Campanya #TotsSomEscola

Per recollir missatges de reconeixement a l’escola catalana

som escola

Somescola, formada per entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu, engega aquesta setmana la campanya #TotsSomEscolaTothom qui ho desitgi pot mostrar a través d’una postal el seu suport explicant la seva experiència i ho dipositi en una de les caixes que s’habilitaran a les escoles de tot el país. Somescola considera que qui pot defensar millor l’escola catalana són aquelles persones que hi van estudiar.

Com a exemple, Somescola proposa algunes de les frases que es poden posar al revers d’aquestes postals:

  • Perquè davant els atacs que està rebent el model educatiu és necessari reivindicar el seu valor, i fer-ho en primera persona.

  • Perquè som moltes les persones que hem estudiat i ens hem format d’acord al model d’escola catalana i ho hem fet sense incidències.

  • Perquè avui més que mai cal reivindicar el reconeixement i el respecte a la tasca dels docents davant qui qüestiona el seu paper proferint atacs infundats d’adoctrinament i altres falsedats.

  • Perquè el model d’escola catalana i el seu model lingüístic és un model d’èxit cohesionador i promotor de valors democràtics i integradors.

  • Perquè el model educatiu funciona amb èxit des de fa dècades amb un gran consens de la comunitat educativa i la societat catalanes.

Les persones que s’hi vulguin sumar s’han de descarregar la postal al web de Somescola en aquest enllaç, escriure-hi el seu missatge i dipositar-lo en les capses de cartró que les escoles participants habilitaran a cada centre. A més, la campanya convida tots els participants a fer-se una selfie amb la postal i compartir-la a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #TotsSomEscola. La plataforma també demana que els centres educatius s’impliquin en la campanya i facilitin la participació col·locant les capses en un lloc visible i animant tota la comunitat educativa a participar

Switch to mobile version