Autor Societat
23 Desembre 2017 a 10:00

Programa “Internet Segura”, a La Ciutat dels Somnis

Del 27 al 30 de desembre

internet segura ciutat somnis

Del 27 al 30 de desembre, el programa Internet Segura tindrà un estand propi a ‘La Ciutat dels Somnis’, el nou projecte de l’antic Saló de la Infància que tradicionalment es fa a Fira de Barcelona durant les vacances nadalenques.
En una mica més de 100 metres quadrats d’exposició, els nens i les nenes que s’acostin a l’estand hi trobaran dos espais ben diferenciats:
·         El primer, on els menors de 6 anys podran pintar amb tauletes digitals i aplicacions tàctils en una activitat que lliga l’ús de la tecnologia amb les activitats més tradicionals de la canalla.
·         El segon, on els més grans de 6 anys descobriran uns quants secrets molt ben guardats al Laboratori de Ciberseguretat, experimentant en primera persona què s’ha de fer quan es bloqueja la pantalla de l’ordinador i queda blava; què fer quan un virus ha segrestat l’ordinador; què fer quan algú t’ha apuntat en un grup de Whatsapp sense autorització…
A més a més, hi haurà un espai de sensibilització adreçat a pares i mares per tal de guiar-los en la pràctica de la navegació segura a la xarxa. Com a complement d’aquesta acció s’ha preparat una enquesta molt breu per tal de descobrir els hàbits d’ús dels seus fills i filles amb les noves tecnologies.
Internet Segura, un programa de sensibilització
 

El programa Internet Segura té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania en general, dedicant una especial atenció a menors i adolescents, pares i professionals de l’ensenyament, sobre la importància d’aplicar bons hàbits a l’hora de navegar per la Internet i utilitzar les xarxes socials. El programa impulsa consells i recomanacions a través de les eines que proposa en el seu web, adaptades a diferents franges d’edat i públic objectiu.

Switch to mobile version