Autor Articles i estudis
9 Gener 2018 a 18:00

Bon Nadal

joan juncosa amic

Dóna la casualitat que avui és Nadal. Tinc alguna amistat que diria que això no és casualitat, que les casualitats no existeixen. Sigui com sigui això em permet desitjar-vos just avui feliç Nadal. Vull dir gràcies a la multitud de gent que em seguiu, aquí al diari, a la ràdio, i a la resta de mitjans, així com les xarxes socials. Vull dir gràcies als vostres missatges de suport i d’ànim. M’encanten els vostres missatges explicant-me com l’escrit us ha pogut ajudar, motivar, etc… Un dia com avui el meu consell és que descanseu, que gaudiu de la família, que aprofiteu per riure de tot i amb tots. Omplir-vos d’aquest esperit que encara que sigui per només uns dies plens d’il·lusió i alegria a les persones. Sentir-se feliç és tan important o més que qualsevol altra cosa. La vida està feta per viure-la i sentir-se feliç la major part d’ella. Soluciona aquests petits problemes que et molesten, intenta buidar de rancor o de mals entesos la teva ment. Allunya’t d’allò que no puguis solucionar i et faci infeliç. Prepara’t per a un any que està a punt de començar ple de noves possibilitats. Si no teniu família amb qui passar aquests dies, passar-ho amb amics i si no els tinguéssiu cridar-los i sortir a passejar a prendre una xocolata calenta i fer noves amistats. Sigui com sigui deixar que l’esperit del nadal us ompli d’il·lusió, alegria, fe i esperança. Una abraçada per tots i totes.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version