Autor Societat
8 Gener 2018 a 18:00

La Diputació obre el Catàleg de serveis 2018

De recursos d’assistència i cooperació per als ens locals

cataleg serveis DIBA

Des d’avui 2 de gener i fins al 8 de febrer, la Diputació de Barcelona obre el període de sol·licituds per al Catàleg de serveis 2018 adreçat als ens locals de la seva demarcació. Igual que en catàlegs anteriors, aquesta convocatòria, que compta amb un pressupost de 67,6 milions d’euros el que suposa un increment de 6,3 milions respecte el 2017, preveu un reconeixement especial als municipis de menys població, amb la finalitat de donar resposta a les diferents realitats territorials i contribuir a fer efectiu un desenvolupament territorial, econòmic i social equilibrat i sostenible.

El Catàleg 2018 inclou 259 recursos d’assistència i cooperació que es destinen al suport dels serveis i les activitats dels ajuntaments, els consells comarcals i la resta d’ens locals de la demarcació. D’aquest conjunt, 123 corresponen a recursos de tipus tècnic que inclouen la redacció de plans, projectes i informes en diferents matèries i el desenvolupament i manteniment d’eines informàtiques de suport al treball dels ens locals i que es gestionen amb la participació de personal tècnic qualificat de la mateixa Diputació.

El Catàleg 2018 es presenta també com a Carta de serveis per contribuir al compromís institucional de la Diputació vers la qualitat, la millora contínua i la rendició de comptes  i contribueix, de forma decisiva, a l’assoliment dels objectius del Pla Xarxa de Governs Locals i de les competències de la Diputació de Barcelona en matèria de cooperació i assistència local.

Switch to mobile version