Autor Economia
18 Març 2018 a 10:00

95 cellers i 12 DO catalanes presents a la fira Prowein d’Alemanya

Se celebra del 18 al 20 de març a Düsseldorf

vi d.o.

Un total de 95 cellers elaboradors de vins i caves de les 12 denominacions d’origen reconegudes a Catalunya es presenten en la fira Prowein d’Alemanya, que té lloc del 18 al 20 de març a Düsseldorf, amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), sota la direcció i coordinació de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), i acompanyats del director gerent d’aquesta, Ramon Sentmartí, i del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), també del DARP, Salvador Puig, que aprofitaran el viatge per a valorar amb els cellers representats l’impacte comercial de la participació en aquesta fira.
Prowein, la fira vinícola més prestigiosa d’Europa, rebrà al voltant de 58 mil compradors professionals del sector minorista, majorista, importació i exportació, gran distribució i canal Horeca, a més d’un miler de periodistes acreditats i 6.615 expositors de més de 60 països.
La dimensió internacional d’aquest certamen i la rigorosa professionalitat dels visitants procedents de 130 països formen part d’una aposta per a créixer en un dels mercats més importants dels vins i caves catalans, com és Alemanya. A més d’aquest focus, la diversificació de mercats i clients també forma part dels objectius dels cellers catalans, i per això Prowein esdevé una aposta forta que compta amb el suport del Departament d’Agricultura, a través de PRODECA, i amb la col·laboració de l’INCAVI. Així, la participació en l’estand de Catalunya permetrà les empreses participants establir i consolidar contactes comercials.
Switch to mobile version