Autor Societat
5 Març 2018 a 15:00

Avui comença el I Congrés Internacional de Carreteres i Camins Locals

Fins al 7 de març a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona

Diba Congres camins carreteres

La Diputació de Barcelona organitza el I Congrés Internacional de Carreteres i Camins Locals que tindrà lloc des de’avui i fins al 7 de març a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. Durant aquests tres dies es farà balanç del treball realitzat en els darrers deu anys del suport tècnic i econòmic als ajuntaments i consells comarcals en matèria de camins i es presentarà el nou Pla zonal de la Xarxa de Carreteres Locals. El congrés també oferirà una mirada a la realitat de la gestió dels camins en altres administracions de l’Estat i europees.

El programa del Congrés, que serà inaugurat dilluns dia 5 de març, a les 11.30 h, pel diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, inclou sessions adreçades especialment a tècnics, professionals i responsables polítics de les administracions locals i autonòmiques, així com també estatals i europees.

La conferència inaugural anirà a càrrec del geògraf Xavier Campillo, sobre “La importància dels camins” i entre els temes a debat hi ha la protecció i defensa dels camins municipals, la tipologia d’inversions de les administracions públiques en camins municipals, la planificació de camins i aspectes socioeconòmics dels plans zonals, així com experiències internacionals en la competència administrativa en la gestió de xarxes de camins.

Switch to mobile version