Autor Cinema, teatre i televisió
9 Març 2018 a 18:00

“El Grúfal” i “El regne de les granotes. Missió a l’Àrtic”

S’estrenen en català aquest divendres

cinema catala 2018.03.09

El film d’animació xinès El regne de les granotes. Missió a l’Àrtic i el film d’animació britànic El Grúfal s’estrenen doblats en català aquest divendres, 9 de març. El doblatge d’aquests films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
El Grúfal
El film, dirigit per Max Lang i Jakob Schuh s’inspira en el llibre de del mateix títol de l’escriptora de contes infantils Julia Donalson. Aquest volum ha estat traduït a 30 idiomes entre els quals hi ha el català i ha venut 10 milions i mig de exemplars en 15 anys.
Rita & Luca films distribueixen aquest film protagonitzat per un ratolí que passeja pels boscos d’Europa. Quan es veu amenaçat explica que és amic d’un monstre espantós anomenat Grúfal i que si li fan mal se’ls cruspirà.
El film es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines Verdi (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
Cinema Rambla de l’Art (Cambrils)
Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
Cinema Truffaut (Girona)
 
El regne de les granotes. Missió a l’Àrtic
Paycom Multimedia estrena el segon film de la saga El regne de les granotes, que continua les aventures de la princesa més guerrera que han tingut mai els amfibis. La pluja ha tornat al Regne després d’una sèrie d’estranyes explosions. El Rei de les granotes revela que el llegendari protector del regne, la Granota de Cristall, està amenaçada. Enmig del caos la princesa Granota decideix unir-se a en Rain i als homes que van a protegir la granota de cristall.
El film es podrà veure a:
Soho House Barcelona (Barcelona)
Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Screenbox Funatic (Lleida)
Cinemes Roses (Roses)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
JCA Cinemes Valls (Valls)
Switch to mobile version