Autor Articles i estudis
6 Maig 2018 a 18:00

Responent consultes

plaquessolarsETSEA-UdL

Després dels articles publicats últimament referent a com el Grup de Consum Col·laboratiu beneficia el petit comerç, als petits productors i emprenedors.

Abans de res, vull deixar molt clar que aquest Grup de Consum Col·laboratiu, i suposo que tots, es crea per beneficiar a tots. Ha de ser un win-win o no serà.

La idea inicial és que els productors, emprenedors i comerciants, com a consumidors que també són, s’associïn al Grup de Consum Col·laboratiu i, un cop associats, s’inscriguin com a proveïdors del Grup.

Evidentment, aquest Grup de Consum Col·laboratiu és obert a tots però tots els proveïdors seran membres del Grup i, evidentment, aquesta norma beneficiarà a tots els membres.

Com ja he comentat, el Grup està en fase de pre-llançament i ja és possible l’associació, ia més gratuïta, però tots els proveïdors inscrits ho han estat després d’associar-se com consumidors.

Altres consultes que estic rebent es refereixen al tipus de proveïdors i, puc assegurar-vos, que hi ha proveïdors de sectors variats i importants com energia, telecomunicacions, serveis financers etc i per descomptat retail i serveis en general tant offline com online.

Davant certes reticències rebudes, vull comentar que tant en energia com telecomunicacions i serveis financers existeixen cooperatives i associacions la filosofia és molt semblant a la d’aquest Grup de Consum Col·laboratiu i, per això, disposats a col·laborar en benefici de les dues parts.

A això se l’anomena “economia circular” ??. El que si sé és que aquest tipus d’economia beneficia persones i no a grans multinacionals.

Recordar-vos que podeu adreçar els vostres dubtes i consultes a consum.colaboratiu@gmail.com i, de forma privada i particular us contestaré personalment si bé, sense donar noms concrets, potser faré servir com a exemple dels meus articles i que puguin ajudar a altres membres ja que no hem d’oblidar que és un grup col·laboratiu i per tant, el benefici mutu és la finalitat última.

Aquí us deixo els enllaços dels articles publicats

goo.gl/QMn3qU

goo.gl/6TrzQs

goo.gl/ULvPRr

goo.gl/d9DJ6o

goo.gl/DvfUWi

goo.gl/8ZGjC5

goo.gl/nmkytH

goo.gl/zwyHZQ

Switch to mobile version