Autor Notícies
23 Juliol 2018 a 16:45

Que fer?, i on anar d’Eivissa?

Eivissa //Foto: Blogcontenidos

Eivissa //Foto: Blogcontenidos

Dins de les Illes Balears, Eivissa és una de les de menor extensió. No obstant això, rés impedeix que aquesta meravella de la naturalesa tingui gran quantitat de coses per fer i visitar. No pots perdre’t l’oportunitat de visitar aquest esplèndid lloc i de gaudir de cadascuna de les coses que té per oferir.

Platges sense igual

Com a illa, Eivissa està envoltada de platges i gran quantitat de cales d’una bellesa que sobrepassen la imaginació. Entre les seves platges, destaquen Les Salines, Aigües Blanques i Platja d’en Bossa. Aquestes figuren entre les més conegudes i visitades fins i tot entre les celebritats.
Les seves aigües blaves i cristal·lines en combinació amb les seves sorres blanques són irresistibles, tant que no voldràs sortir d’elles. Encara que si busques alguna cosa una mica més privada, les cales són l’opció per a tu. Cala Conta, Vadella, Gracioneta i Bassa són algunes de les més belles que l’illa posseeix.

Dalt Vila t’encantarà

Per conèixer una mica de la història i el passat d’Eivissa, Dalt Vila és un lloc que no pots passar per alt. Veure les seves fortificacions, conèixer la seva catedral o simplement passejar pels seus carrers t’omplirà de l’aire fresc que inunda tot el lloc. A més, visitar alguns restaurants o prendre unes copes és una experiència que no ha de faltar en la teva llista sobre què fer a Eivissa.

És Vedrá, un monument natural

També indispensable a Eivissa és conèixer l’illot És Vedrá. Sent un punt turístic, podràs omplir-te de la meravella d’aquest lloc. Des de les belles vistes fins al poble És Cubells, la seva gent i, per descomptat, la magnífica Cala d’Hort. En tot sentit, podràs amarar-te de tota l’energia pròpia del lloc.
Podràs observar els capvespres més bells
Si busques una destinació amb un toc a més romàntic, a la badia de Sant Antoni podràs observar els capvespres més bells. Fins i tot podràs acompanyar l’experiència amb un còctel o una deliciosa beguda per animar més la nit que s’acosta. Pots també, en aquest link que et proporcionem, cercar cotxes de lloguer a Eivissa perquè el teu trasllat sigui més el tranquil i plaent possible.

Gaudeix de nits animades

Eivissa és a més coneguda per la seva vida nocturna activa. A la illa es troben diverses discoteques considerades entre les millors del món. Pacha Eivissa, la més tradicional i d’expansió internacional, és indispensable conèixer. A més, obren tot l’any, així que si agafes unes vacances d’hivern no has de preocupar-te per no aconseguir un lloc on passar la nit.
Les festes a la macro-piscina de l’hotel-discoteca Ushuaia és una experiència inigualable a la illa, així que de ben segur has d’anar-hi. Spare, És Paradis i Embolic Eivissa són unes altres que definitivament has de visitar si vols endinsar-te al món nocturn d’Eivissa.

Switch to mobile version