Autor Motor
24 Agost 2018 a 15:00

La Formula Student Spain arrenca al Circuit

Des d’avui i fins diumenge

Formula Student Spain// Foto: Circuit Catalunya

Formula Student Spain// Foto: Circuit Catalunya

Un total de 79 equips (39 elèctrics, 38 de combustió i 2 driverless) són els que prenen part a la 9a edició de la Formula Student Spain (FSS), plena de rècords i novetats, que ha arrencat al Circuit de Barcelona-Catalunya i que se celebrarà fins al proper diumenge. Mai havien participat tants equips en la competició, ni mai de 18 països diferents. A més, per primera vegada participaran 20 universitats espanyoles, sis de les quals són catalanes.

Enguany, Formula Student Spain presenta dues grans novetats. Per primera vegada en la història de la FSS es realitzarà una demo driverless, amb vehicles autònoms. I una de les proves dinàmiques, la d’Acceleració, es realitzarà avui divendres a la nit.

Al llarg de la setmana, els equips han anat arribant al Circuit de Barcelona-Catalunya per a prendre part en les proves estàtiques així com en la inspecció tècnica i les presentacions de Business, Design i Cost. Les proves dinàmiques han començat avui divendres amb la realització de l’Skid Pad i Acceleració, mentre que el dissabte 25 pel matí es realitzarà l’Autocross i l’Endurance. La prova estrella de la Formula Student Spain tindrà lloc diumenge al matí.

L’entrada per a presenciar la Formula Student Spain durant el cap de setmana és gratuïta i es podrà accedir al Circuit per la Porta 5, entre les 9 i les 18h.

Switch to mobile version