Autor Economia
19 Agost 2018 a 10:00

Presència de Catalunya a la Birdfair

És el més important d’Europa en turisme ornitològic

Fira Birdfair//Foto: ACT

Fira Birdfair//Foto: ACT

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) promociona Catalunya com a destinació de turisme ornitològic a la Birdfair 2018, que té lloc del 17 al 19 d’agost a Rutland (Regne Unit). Es tracta de la fira més important d’Europa sobre aquest tipus de turisme. L’ACT hi participa amb estand propi on també hi són presents, com a coexpositors, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Terres de l’Ebre i el Càmping Laguna.

Catalunya és una destinació privilegiada per a l’observació d’aus i se’n poden arribar a observar més de 400 espècies diferents. En aquesta fira, l’ACT dona a conèixer l’oferta catalana destinada a l’observació d’aus i reparteix la Guia de Turisme Ornitològic de Catalunya. Aquesta guia aglutina les principals destinacions catalanes especialitzades en turisme ornitològic (zones com el Delta de l’Ebre, els Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Nacional d’Aigüestortes o el Parc Natural del Cadí-Moixeró), així com les infraestructures que faciliten l’observació d’aus (observatoris, miradors, etc.), i una selecció dels itineraris més importants que permeten contemplar la diversitat d’espècies existents a Catalunya.

Enguany, també es difon el Delta Birding Festival, que tindrà lloc al Delta de l’Ebre del 21 al 23 de setembre, i l’expert Ricard Gutiérrez complementarà la promoció de Catalunya en aquest segment amb la presentació “És possible veure més de 200 espècies diferents d’ocells en un sol dia? Sí, a Catalunya!”, que es farà demà davant operadors turístics, mitjans i públic de la fira.

La presència de Catalunya a la Birdfair és especialment important, ja que el britànic és un dels principals mercats emissors al món pel que fa a turistes observadors d’ocells. A més, el perfil de turista que viatja per practicar aquest tipus de turisme és el d’una persona d’alt poder adquisitiu, que s’allotja en cases rurals i petits hotels, cosa que fa que sigui especialment atractiu per a les zones rurals de Catalunya.

Switch to mobile version