Autor Economia
6 Octubre 2018 a 10:00

SMART SOCIETY Transformació digital i Apoderament social

Lema de la 24a edició del sopar de la Nit de l’Empresari

urat Premis 24ª Nit de l'Empresari SMART SOCIETY //Foto: Cecot

Jurat Premis 24ª Nit de l’Empresari SMART SOCIETY //Foto: Cecot

Dijous es van reunir a la seu de la patronal catalana Cecot els membres que han composat el Jurat dels Reconeixements 2018 al Progrés Empresarial. El Jurat, presidit per Antoni Abad, ha estat conformat per:Manuel Giménez, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa. Desenvolupament econòmic, Industria i Ocupació; Lluís Juncà, director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya; Matilde Villarroya, directora general d’Industria de la Generalitat de Catalunya; Margarita Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona; Toni Mora, vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la Universitat Internacional de Catalunya; Xavier Roca, director de l’ESEIAAT – UPC; Eugènia Bieto, directora general d’ESADE (fins el mes de setembre); Antonio Asensio, executive education de IESE; Salvador Sabrià, redactor d’economia d’El Periódico de Catalunya; Josep Orihuel, cap de redacció del diari Expansión; Blai Felip, redactor d’Economia de La Vanguardia; Carlos Navarro, director a Catalunya d’Helvetia Seguros; Àngel Tresserras, director d’Institucions a CaixaBank de la Territorial Barcelona; Miquel Soler, director general de Prevint; Núria Burguera, directora de Relacions Institucionals i Comunicació de Port de Barcelona; Carlos Garriga, president de la Federació Empresarial del Metall; Antoni Abad, president de la patronal Cecot; Josep Armengol, president de la Fundació Institut Industrial i Comercial; Pol Fantoba, director de màrqueting i comunicació del Cercle de Joves Empresaris de la patronal Cecot;Enric Barba, president del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia de la patronal Cecot; Cristina Escudé, presidenta de Cecot Comerç. Ha exercit de Secretari del Jurat, David Garrofé, secretari general de la Cecot.

De les candidatures presentades en aquesta edició, els membres del Jurat van fallar a favor de:

Empresa més internacional – promogut per FEM i patrocinat per PORT DE BARCELONA

MACSA ID

Sant Fruitós del Bages

Reconeixement a la Innovació – promogut pel Club Cecot Innovació i tecnologia

CEBIOTEX

Terrassa

Comerç més dinàmic – patrocinat per Helvetia Seguros

DORMITY

Terrassa

Categoria amb el suport de CCAM

Millor jove iniciativa empresarial – promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris en col·laboració amb la BANC

COMSER

Terrassa

4rt Reconeixement CaixaBank a la PIME responsable

AIROS GLUTEN FREE

El Papiol


3r Premi Prevint 

FUNDACIÓ AMPANS

Santpedor

Associació empresarial

ASSOCIACIÓ CATALANA DE RECURSOS ASSISTENCIALS – ACRA

Barcelona

Categoria fora de concurs.


Empreses centenàries

MOBLES LLOVERAS (101 anys)

Terrassa

CASAMITJANA (100 anys)

Terrassa
 

Personalitat

MIQUEL MARTÍ, empresari i president de Grup Moventia

Switch to mobile version