Autor Articles i estudis
17 Novembre 2018 a 12:00

Els millors consells per cuidar del teu cabell a la tardor i reduir la seva caiguda

Cuidar cabells Tardor//Foto Camille Albane Bellezaactiva amic

Cuidar cabells Tardor//Foto Camille Albane Bellezaactiva amic

Estem en plena etapa de caiguda del cabell, per això cuidar-ho de forma adequada t’ajudarà per reduir la seva caiguda i augmentar la seva salut, densitat i fortalesa. Pren nota dels consells que t’oferim per cuidar del teu cabell a la tardor.

1. Renta el cabell assíduament. Un cuir cabellut net assimila millor els tractaments o solucions que s’apliquin per frenar la caiguda. El PHT VolumeUP Shampoo Mousse, neteja profundament el cabell aportant-li volum. La seva combinació amb el PHT Tonic combat a la perfecció la caiguda estacional.

2. Una bona dieta és sempre la millor defensa davant qualsevol situació. A la tardor per combatre aquesta ‘muda’ hem d’augmentar la quantitat d’aliments que contenen vitamina B12 com les carns vermelles o làctics; biotina, que es troba en aliments d’origen vegetal i animal a més d’en els llegums; àcid fòlic, present en verdures, fruits vermells i cítrics; o zinc, que està en els mariscs i peixos, carns vermelles magres, llenties, formatges o en fruites com el plàtan. També convé incloure aliments rics en àcid fòlic com les verdures, l’alvocat, els fruits vermells o els cítrics, que potencien la hidratació del cabell. Si no es manté el cabell hidratat, es danya la capa hidrolipídica provocant que el cabell es torni sec i aspre, i pugui trencar-se.

3. Evita el trencament de les fibres capil·lars eixugant suaument el cabell amb una tovallola en lloc de fregar-ho i prescindeix de recollits tirants. L’elecció del raspall és també importantíssim. Evita raspalls i pintes de mala qualitat.

4. Redueix l’ús de planxes i assecadors. La calor que desprenen aquests productes incideix en la salut del cabell i pot fer que la caiguda sigui més pronunciada. El cabell es seca i es torna més feble. És el moment d’esprémer al màxim les bones temperatures i optar per deixar assecar la cabellera a l’aire lliure.

5. Fes-te massatges al cuir cabellut i pentinat el cabell amb delicadesa. En aquesta època en la qual el cabell està més susceptible és convenient raspallar el pèl suaument per evitar que caigui i realitzar petits massatges a la zona per reactivar la circulació i despertar l’activitat dels fol·licles.

6. Evita l’ús de productes agressius. Els químics afebleixen l’arrel del cabell, fent que perdi força i lluentor. És fonamental triar productes amb ingredients suaus i naturals.

7. Evita els recollits tirants. És recomanable portar el cabell solt o recollir-ho de forma suau. La tibantor provoca que pugui trencar-se i finalment caure.

8. Combat l’estrès: Quan es travessen situacions complexes i estressants prolongades és molt recomanable practicar activitats per combatre l’estrès, com a ioga, pilates, ball o qualsevol esport que ajudi a alliberar tensions.

Per: Belleza Activa / AMIC

Switch to mobile version