Autor Societat
24 Desembre 2018 a 15:00

La Diputació de Barcelona present a la Ciutat dels Somnis

Amb activitats que emfatitzen els valors de la convivència

ciutat dels somnis edició 2017// Foto: diba

ciutat dels somnis edició 2017// Foto: diba

La Diputació de Barcelona participa, un any més, a la Ciutat dels Somnis, abans anomenat Festival de la Infància, amb activitats pensades per emfatitzar els valors de la convivència i el treball conjunt amb els ajuntaments, fomentant els valors cívics, el respecte a la natura, la cultura, l’educació, la igualtat, la salut o l’esport.

El joc, dinamitzat per un equip de monitoratge i adreçat a infants de 4 a 12 anys, consisteix en la realització d’un recorregut per cinc espais (El mapa de la Diputació, la paraula amagada, descobreix les professions, circuit inclusiu i alimentació saludable) on caldrà superar cadascuna de les proves organitzades per poder passar a la següent i arribar a la sortida.

Es tracta d’un viatge imaginari per la plaça que vol semblar i recordar un espai propi d’una ciutat o d’un poble de la demarcació de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer tots els serveis i activitats que la Diputació de Barcelona hi realitza. En resum, una gimcana per a tota la família per gaudir dels dies de Nadal.

La Ciutat del Somnis és un esdeveniment organitzat per Fira de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la Generalitat, la Diputació i més de 40 entitats i empreses.

El certamen, que proposa 120 activitats i augmenta els continguts de caràcter social i inclusiu, arriba a la 55a edició amb un espai un 25% superior i amb un 20% més d’activitats respecte a l’última edició.

Els nens i nenes que visitin aquesta ciutat imaginària podran provar més de 100 professions a través d’activitats que afavoreixin el seu desenvolupament i els ajudin a desvincular-les dels estereotips de gènere.

L’entrada per a la Ciutat dels Somnis costa 6 euros i l’horari serà de 10 a 20 h, del 27 al 30 de desembre, i fins a les 16 h el dilluns 31 de desembre. L’organització espera rebre més de 25.000 visitants.

Switch to mobile version