Autor Economia
28 Desembre 2018 a 15:00

Randstad i PIMEC renoven el seu acord

Per donar suport a les pimes catalanes

Acord Pimec Randstad// foto: Pimec

Acord Pimec Randstad// foto: Pimec

Randstad, empresa número 1 en recursos humans en el món, ha renovat el seu acord de col·laboració amb PIMEC, la principal organització empresarial de pimes de Catalunya. Josep González, president de PIMEC, i M. Ángeles Tejada, directora general de Public Affairs de Randstad, han signat aquesta renovació.

El nou acord dona continuïtat a les accions iniciades l’any 2015 i que es resumeixen en 24 jornades d’interès empresarial a càrrec d’experts de primer nivell de l’àmbit econòmic i que han reunit un miler de professionals de pimes d’arreu de Catalunya i de diferents sectors. Gràcies a aqueta renovació, ambdues entitats coorganitzaran un nou cicle de jornades durant el 2019 per continuar orientant les empreses i aportar solucions reals als seus problemes quotidians.

Randstad també és patrocinador dels Premis Pime, que organitza PIMEC anualment i que enguany s’han celebrat el passat 10 d’octubre amb més de 1.000 assistents del món econòmic, polític i cultural.

Switch to mobile version