Autor Cultura
18 Març 2019 a 15:00

Projecte Debat a bat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Serà al Kosmopolis, del 20 al 24 de març al CCCB

Kosmopolis Debat en Bat// logo: diba

Kosmopolis Debat en Bat// logo: diba

El projecte Debat a bat de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona serà present en la propera edició del Kosmopolis, que tindrà lloc del 20 al 24 de març al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Tots aquells interessats en assistir-hi, tindran l’oportunitat d’explorar com els clàssics orals i literaris il·lustrats ofereixen la possibilitat d’entrar al laberint dels grans temes universals de la mà de la narradora oral Mon Mas.

Debat a bat és un projecte creat per Mon Mas per facilitar el treball educatiu amb els joves de dotze a setze anys a través d’àlbums il·lustrats. Un univers en què art, literatura i filosofia es donen la mà a partir d’imatges. Una de les experiències que es compartiran en aquest taller adreçat a professionals de biblioteques serà BAT 08, centrat en l’àlbum Enigmes de Beatriz Martin Vidal. L’activitat comptarà també amb la participació de professionals de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació de Barcelona.

Informació i inscripcions

 

Switch to mobile version