Autor Articles i estudis
30 Abril 2019 a 18:00

Sàhara Ponent

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

Aquells que em soleu llegir cada dilluns ja sabeu de sobres que els meus articles sempre són de motivació i creixement personal. Més d’una vegada he parlat de viatjar per a veure altres cultures i costums. Això no sempre és possible econòmicament parlant. Avui vull dedicar la meva columna a l’associació Sàhara Ponent i matar dos pardals d’un tret. Perquè estic convençut que és una gran experiència la que ens proposen. La seva proposta és senzilla, durant els dos mesos d’estiu en què els nens sahrauís no tenen col·legi l’associació busca famílies que els acullin. Seria una cosa similar a aquella frase popular que diu: “SI LA MONTAÑA NO VIENE A MAHOMA, MAHOMA VA A LA MONTAÑA”. Si no podeu viatjar portar-vos el viatge a casa. Adoptar, acollir, emparar, ajudar, afavorir, a uns nens durant un parell de mesos serà una experiència que enriquirà a tota família que ho faci. No perdis aquesta oportunitat de créixer i aprendre com a persona. Una experiència sens dubte, única tant per al nen o nena convidada com per als quals realitzen aquesta acció. Una experiència que recordaràs tota la vida. Una oportunitat que no sempre és possible. Una altra dita popular diu que: “On mengen dos mengen tres”. Una experiència que no suposarà un cost i que aportarà a les vostres vides una cosa a la que no se li pot posar preu.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version