Autor Articles i estudis
26 Juny 2019 a 18:00

Sant Joan

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

Avui anava a escriure sobre obligacions i deures i fer una similitud amb l’amor i l’odi. La meva sorpresa en preparar l’escrit, veure que justament l’article és per al dia del meu sant. Per això he canviat el tema a Sant Joan. Diuen que és una nit màgica. Segur que en part ho és. Es reuneixen els amics, les famílies, al voltant de fogueres, sopars i celebració. Diversos ritus per a allunyar allò que no ens agrada i atreure el que volem. Sempre dic que és bo descansar i desconnectar però tal vegada en dies o nits tan màgiques com aquestes també val la pena somiar i il·lusionar-se. Creure per un moment en la màgia, en la bona fe de les persones, en les bones intencions i potser en el “Karma” si això comporta per a alguns l’obligació de ser millors. Sentir en tu un esperit capaç de qualsevol gesta i sense limitacions. Sentir i creure que les coses bones succeeixen i que el nostre treball acaba recompensant-nos. No deixar-nos portar sempre per lo material i pel cap. Sentir l’energia de les coses, l’esperit de les emocions i guiar-te pel cor. Obre el teu món a noves sensacions i possibilitats que et facin sentir bé sabent que no han de tenir cap conseqüència negativa. Experimenta des del cor amb la guia de la ment i tal vegada, qui sap, descobreixis aquesta màgia. Feliç Sant Joan.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version