Autor La recepta
12 Setembre 2019 a 12:00

Salsitxes al vi i puré

Salsitxes al vi i puré// Foto: dlcocinaygastronomia.com

Salsitxes al vi i puré// Foto: dlcocinaygastronomia.com

Ingredients:

• Puré de patata
• Ceba picada
• ½ got de llet
• 20 g mantega
• 1 rovell d’ou
• 100 g formatge manxec dur
• Salsitxes de porc al pebre
• ½ got de vi blanc
• Sal
• Oli d’oliva verge extra

Preparació:

Prepareu el puré de patates afegint a les patates abans de triturar el got de llet prèviament escalfat, sal, la mantega i un rajolí d’oli d’oliva. A continuació, afegirem la ceba picada en cru (li donarà un punt diferent) .Finalment afegim el rovell d’ou i barregem al foc un minut perquè s’incorporin els ingredients.
En una paella fonda, escalfem unes gotes d’oli i introduïm les salsitxes, a foc fort, donant-los la volta de forma ràpida; immediatament, afegim el got de vi i tapem perquè aquestes absorbeixin el sabor. Li donem dos minuts, destapem i acabem de daurar, remenant fins que estiguin torradetes.
Emplatem, fent un tub amb el puré (ratllem el formatge manxec dur per sobre) i afegim salsa a les salsitxes al gust.

Autor:dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version