Els triatletes del CN Terrassa van tenir una doble cita amb el duatló a Igualada

11 Flares 11 Flares ×

Duran va arribar segon en el II Duatló de Muntanya, categoria V2M

Xavier Duran,duatleta del CN Terrassa Cicles Morenito // Imatge cedida pel CN Terrassa

La ciutat d’Igualada va centrar l’atenció del món del triatló el cap de setmana passat. La capital de l’Anoia va acollir dissabte el II Duatló de Muntanya, mentre que diumenge va ser la seu del IX Duatló de Carretera Ciutat d’Igualada. Ambdues proves van esdevenir el Campionat de Catalunya per Categories de l’especialitat.

El dissabte, el duatleta del CN Terrassa ‘Cicles Morenito’ Xavier Duran va obtenir una magnífica segona posició en la categoria V2M en el II Duatló de Muntanya, celebrat sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 17 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 2 quilòmetres més de cursa a peu. Duran va aturar el crono en 1h23’09”. Els altres tres representants del club en aquesta prova van ser Jordi Maiques, que va finalitzar en el lloc 59 amb 1h31’28”, Rubén Jiménez, que va ser 61è amb 1h33’22” i Pablo Mitjans, que va acabar 66è amb 1h34’55”. La victòria va recaure en Francesc Freixer (GE Esteve) amb una marca d’1h11’36”.

Diumenge va disputar-se el IX Duatló de Carretera, que va constar de 6 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres de ciclisme i 3 quilòmetres finals de cursa a peu. En l’apartat masculí, Francesc Godoy va vèncer amb 57’03”, mentre que, en categoria femenina, Eva Ledesma (Club Esportiu Tri 4.40) va imposar-se amb un temps d’1h04’13”.

D’entre la representació del Natació ‘Cicles Morenito’, cal destacar la sisena posició en categoria cadet de Daniel Ratera, que va aturar el crono en 1h06’07”. El club va presentar sis duatletes més, Eduard Gallardo, que va ocupar el lloc 44 amb 1h04’38”; Ignasi Freixa, que va finalitzar en la posició 116 amb 1h09’07”; Óscar Guimerà, que va assolir la plaça 129 amb 1h10’15”; Albert Garcia, que va ser 186è amb 1h13’34”; Martí Sender, que va acabar en el lloc 273 amb 1h21’10”; i Bernat Marcilla, que va classificar-se en la posició 304 amb 1h24’49”.