Victòria de Jan Margarit al XII Duatló de Muntanya de Vallfogona

0 Flares 0 Flares ×

Daniel Ratera queda tercer en el XX Duatló de la Garrotxa – Castellfollit

Daniel Ratera, tercer en el XX Duatló de la Garrotxa, i Jan Margarit, primer al XII Duatló de Muntanya de Vallfogona

Jan Margarit, triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito, va aconseguir la victòria en categoria júnior en el XII Duatló de Muntanya de Vallfogona que es va disputar el passat diumenge. El duatló va consistir en 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 2 quilòmetres de cursa a peu.

Margarit va finalitzar el cronòmetre en 2h 00’ 36’’, una diferència de 14 minuts del segon classificat, Jairo García (AC RavetBike). El tercer lloc va correspondre a Arnau Pagès (Club Triatló Baix Montseny). La marca de Margarit el va situar en el 22é lloc de la classificació general, encapçalada per Joan Freiza (CERRR Igualada), amb un registre d’ 1h 45’ 17’’.

XX Duatló de la Garrotxa – Castellfollit

Daniel Ratera, triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito, va aconseguir la tercera posició en la categoria cadet en el XX Duatló de La Garrotxa – Castellfollit que es va celebrar el passat diumenge. El duatló va consistir en 6 quilòmetres de cursa a peu, 22 quilòmetres de ciclisme i 3 quilòmetres de cursa a peu.

Ratera va finalitzar amb un cronòmetre a 1h 06’ 32’’, marca que el va situar en el 89é lloc de la classificació general encapçalada per Nan Oliveras (CE Where is the límit?) amb un temps de 57’ 45’’.

El Natació Cicles Morenito va presentar un total de tres triatletes que van aconseguir les següents posicions:

37a posició: Jordi Fabra Pardo

89a posició: Daniel Ratera Ramos

122a posició: Òscar Guimerà Lacambra