Els locals necessitaven els punts per intentar mantenir-se

Nova derrota de l’Sferic Terrassa // Foto: Jordi Saragossa

C.E. Molins de Rei:  Pau Solé, Jordi Esque, Marc Vides, Xavier Escrig, Mario Muñoz (cinc inicial), Guillem Angulo, Oriol Pinto, Antoni Vilamajo, Roger Pinto i Jesus Mancheño.

Sferic Terrassa :  Hector Giraldez,  Francesc Cortès,  Henrique Rodrigues, Eduard Villalba, Albert Codesal (cinc inicial),  Ignacio Monton, Alejandro Monton i Albert Bellavista.

Marcador:

Primera part: 1-0  Xavier Escrig (min 16), 2-0 Oriol Pinto (min 23)  .

Segona part: 3-0 Xavier Escrig (min 7), 3-1 Francesc Cortès (min 10) .

Crònica

L’Sferic Terrassa va perdre en el partit corresponent a la 25a jornada de la Primera Divisió Catalana davant el Molins de Rei, un rival que necessitava la victòria per intentar mantenir la categoria.

Els primers minuts de partit van ser molt disputats amb ocasions a una i altra porteria però sense encert per part de cap dels dos equips. Els locals s’avançaven en el marcador després d’aprofitar un rebot dintre del àrea egarenca. Els de Terrassa ho van intentar a base de contraatacs, però van ser novament els locals els que marcaven i deixaven al final de la primera part el resultat de 2 a 0 en el marcador.

A la represa, els egarencs van buscar la porteria rival, però sense sort. Després de cert descontrol dels dos equips, el Molins de Rei tornava a marcar, aquesta vegada de falta directa i deixava el marcador amb un 3 a 0. Poc després era Francesc Cortès qui marcava pels egarencs i escurçava distàncies, però tot i que hi va haver bones oportunitats per ambdós equips, la bona actuació dels porters va evitar que el marcador es tornés a moure.