La manca de confiança condemna a un imprecís CV Terrassa davant l’Hortons

0 Flares 0 Flares ×

Encara poden ser segones

CV Terrassa contra el CE Hortons // Imatge cedida pel CV Terrassa

El CV Terrassa va perdre per  0 a 3 a casa contra el CE Hortons en un partit molt apàtic per part de les egarenques. La inseguretat de les jugadores locals va provocar moltes errades impròpies que es van traduir en derrota.

Les experimentades jugadores de l’Hortons van saber portar el tempo del partit en el que es va notar la pressió de les egarenques d’haver de guanyar per a mantenir la primera posició de grup.

L’equip visitant es va endur el primer set per 22 a 25, tot i la bona tasca defensiva de les terrassenques, que no van saber completar amb una bona finalització de les jugades. La falta d’un atac més agressiu sumat a la intel·ligència dels atacs visitants van trencar el esquema defensiu d’un Terrassa que no va saber resoldre amb ordre els contraatacs.

Els nervis amb el que van sortir les locals al segon set va provocar jugades desordenades i amb moltes imprecisions, tot el contrari que les visitants. així doncs va acabar el set amb 17 a 25.

Les noies de Xavi Dobón van sortir més endollades en el tercer set i van arribar a posar-se 20 a 17, però l’ofici de les visitants va permetre la remuntada i van acabar guanyant els et per 21 a 25.

L’últim partit de la segona fase de la lliga serà a Cunit el proper dissabte 16 de maig.

El CV Terrassa que ja no pot aspirar a la primera plaça de la fase, pot concloure el campionat en segona posició si aconsegueixen una victòria on puguin puntuar el 3 punts en joc.