Autor Ciclisme
12 Març 2014 a 17:45

El Consell Esportiu promociona el ciclisme i les bitlles

Un total de 1100 alumnes d’11 centres de primària i secundària hi participaran

Ciclisme

Promoció del Ciclisme // Imatge cedida pel Consell Esportiu del Vallès Occidental

La promoció esportiva que enguany ha dut a terme el Consell Esportiu amb el suport tècnic de la penya ciclista Nicky’s amb l’objectiu d’apropar aquest esport als nois i noies de primària i secundària.

Durant aquest curs 2013-2014 passaran pel circuit municipal de ciclisme un total de 1100 alumnes d’11 centres de primària i secundària. Les sessions, d’una durada d’1 hora, consten d’una part teòrica sobre la bicicleta, la circulació viària i consells de seguretat per circular així com d’una part pràctica amb una gimcana de proves d’habilitat i l’experiència de poder rodar pel circuit simulant la forma en què ho farien per un circuit urbà o de carretera.

La sessió és complementada amb una pràctica de bitlles catalanes, un esport molt arrelat a la cultura catalana i que el Consell Esportiu vol promocionar.

Les properes promociones esportives del Consell seran el rugby amb el suport tècnic dels Carboners i curses d’orientació amb el suport tècnic de la UAT.

Switch to mobile version