Autor Breus
4 gener 2016 a 21:18

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort de dues persones al Roc Blanc

0 Flares 0 Flares ×

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord investiguen la mort de dues persones al Carrer Napols de Terrassa.

 Pels volts de les 18.00 h els Mossos han rebut un avís en el qual s’alertava de possibles trets en un domicili de l’esmentat carrer. Quan els agents han arribat  han trobat  a l’interior del pis dues persones mortes per arma de foc.
L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’ha fet càrrec de la investigació per identificar les víctimes i esclarir com s’han produït els fets. El jutge ha decretat el secret de les actuacions.
Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×