Autor Societat
24 abril 2014 a 16:30

Detingut un jove que va calcinar dos contenidors al carrer Historiador Cardús

0 Flares 0 Flares ×

La façana i el cablejat d’un edifici van quedar afectats

Foto: Mercè Folch

Aquesta matinada han cremat uns contenidors al carrer Historiador Cardús, al barri Sant Pere Nord. A causa de l’incendi, el cablejat i la façana d’un dels edificis del carrer es van veure afectats. Una gran quantitat de fum va entrar a la vivenda propera al foc, així que es va haver d’atendre el propietari del pis i la seva dona per una intoxicació per inhalació de fum. Els dos van ser traslladats a la Mútua de Terrassa.

Mentre els bombers duien a terme les tasques d’extinció d’aquest incendi, la policia local va detenir un jove a la rambla Francesc Macià ja que intentava calar foc a un altre contenidor. Quan va veure la dotació policial el jove va sortir corrents, però el van poder detenir per un delicte d’incendi i danys. Un testimoni va comunicar que era el mateix jove que havia calat foc als primers contenidors amb uns llumins.

Vehicle calcinat

Al voltant de les 6h del matí la policia va ser alertada per l’incendi d’un vehicle al carrer Joaquin Costa. Els bombers van extingir l’incendi sense problemes, però la part del darrera, tant la interior com l’exterior, del cotxe va quedar totalment calcinada. Es va avisar la propietària del turisme, la qual va indicar que interposaria una denúncia pels fets.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×