Autor Ciclisme
10 juny 2014 a 15:30

BTT Esport prepara la 7a edició de les “Rond’elles”, pedalada totalment femenina

0 Flares 0 Flares ×

El proper 29 de juny

7a edició de les “Rond’elles” // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

BTT Esport organitza pel proper 29 de juny la 7a edició de les Rond’elles, pedalada totalment femenina que ha tingut molt bona acollida en edicions anteriors. Aquest any s’ha endarrerit uns quants mesos perquè coincideixi amb el bon temps. La cursa començarà ben d’hora: a les 8h recollida de dorsals i inscripcions, i a les 9h la sortida.

L’edició d’enguany es va presentar dimecres passat a Matadepera, i va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Mireia Solsona, i el regidor d’Esports, Quico Sala, amb els organitzadors de la cursa, Toni Camañas i Narcís Serrat.

La sortida i arribada tindran lloc des del Casal de Cultura i el preu és de 15 euros (amb llicència de ciclisme) o 17 € contractant assegurança d’un dia. Hi haurà dos recorreguts: un de 17 quilòmetres amb un desnivell de 500 metres i un de 28 amb 1.050 metres de desnivell. Les inscripcions estan limitades a 300 participants.

Les Rond’elles tindran, com és habitual i a l’arribada, obsequis per a tothom, però també servei de dutxes, entrega de samarretes i pa amb tomàquet i embotit.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×