Autor Rugby
31 octubre 2014 a 16:00

Els Carboners de Terrassa fan el salt als dispositius mòbils

0 Flares 0 Flares ×

Han posat en marxa una aplicació

Logotip dels Carboners

Logotip dels Carboners

El Club de Rugby dels Carboners de Terrassa ha estrenat avui una aplicació per a telèfons mòbils. El club ja fa anys que ha iniciat una aposta per inserir-se en el món de les noves tecnologies i ara ha decidit fer un pas més amb la posada en marxa d’aquesta app. L’aplicació, que dóna informació sobre el dia a dia dels Carboners, està disponible només per a mòbils amb el sistema operatiu android.

Els usuaris de telefonia que tinguin aquest sistema poden trobar des d’avui mateix la app dels Carboners al centre d’aplicacions del seu mòbil. L’app ofereix tot tipus d’informació, com ara horaris, classificacions actualitzades setmanalment i dates rellevants perquè els socis i aficionats puguin seguir ràpidament els esdeveniments que envolten l’entitat. Un cop actualitzada, l’aplicació es pot consultar sense necessitat de disposar d’internet.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×