Autor Societat
14 octubre 2014 a 10:30

Xoc amb vehicle a la fuga al carrer Pare Llaurador

0 Flares 0 Flares ×

Un camió trenca un semàfor al final del carrer Topete

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

El passat diumenge 12 d’octubre al vespre, la Policia Municipal va rebre una trucada del 112 informant que s’havia produït una col·lisió al carrer del Pare Llaurador.

El 112 va informar que el vehicle causant havia punxat la roda d’un vehicle estacionat i havia marxat del lloc sense facilitar dades. Automàticament es va comissionar una unitat que va realitzar un informe tècnic d’accidents.

A través de Padró Municipal d’Habitants es va localitzar el vehicle causant de la col·lisió i una unitat es va dirigir al domicili del titular per tal de confirmar els fets. Un cop al lloc, el titular va informar que era la dona la que conduïa. El titular en tot moment va presentar un comportament agressiu i amenaçant cap als agents.

Un cop localitzat el vehicle es va realitzar la prova d’alcoholèmia a la conductora que va donar un resultat de 0,61mg/l. Mentre se li realitzava la prova es va detenir al titular per atemptat a l’agent de l’autoritat a qui li va trencar la corretja del rellotge. Seguidament, la unitat va traslladar el detingut a la Mútua de Terrassa,  i a la conductora a prefectura per tal de realitzar la prova d’alcoholèmia a l’etilòmetre evidencial amb uns resultats de 0,62 mg/l  i 0,59mg/l. Els agents van efectuar les diligències per alcoholèmia, i la denuncia per fugir del lloc.

El mateix diumenge a la nit, la Policia Municipal va rebre una trucada d’un particular manifestant que un camió tràiler frigorífic  havia xocat contra un semàfor de la cruïlla de la carretera Montcada amb el carrer Topete i havia marxat del lloc.

Automàticament es va comissionar una unitat al lloc dels fets que va observar que a un supermercat proper hi havia un camió que coincidia amb la descripció. Els agents van parlar amb el conductor que va manifestar que havia passat pel lloc de la col·lisió amb el seu camió però que no s’havia adonat que havia trencat un semàfor.

Els agents van comprovar que el semàfor estava trencat i al lloc van realitzar un informe tècnic d’accidents. Es va trucar als tres telèfons d’ACISA per tal de reparar el semàfor, ja que, podia ser perillós perquè tenia els cables per fora, però ningú no va respondre al telèfon. Els agents van deixar la zona abalisada amb cinta policial perquè ningú s’hi acostés. Passada la mitjanit, es va aconseguir contactar amb ACISA que finalment va comunicar que es disposaven a tallar la llum del semàfor i que l’endemà el repararien.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×