Autor Cultura
27 Desembre 2014 a 13:30

El patge Xiu-Xiu ja és a Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Va arribar ahir a la tarda en tren

141226_arribada_xiu-xiu_3

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i el regidor de Cultura, Amadeu Aguado, van rebre ahir a la tarda el patge Xiu-Xiu que, fidel a la seva cita amb tots els infants de la ciutat, va arribar en tren a l’estació del Nord. A la sortida de l’estació, l’esperava la carrossa que el va dur fins al Raval de Montserrat, després de recórrer el carrer del Nord, placeta de Saragossa, carrer del Camí Fondo, carrer del Teatre, carrer de la Font Vella, Plaça Vella, carrer Major, Portal de Sant Roc i la Rambla d’Ègara. Un cop al Raval, va tenir lloc el tradicional pregó del patge i la  proclamació dels guanyadors del 17è Premi de Contes per al Xiu-Xiu. A continuació, el patge Xiu-Xiu va començar a rebre els nens i nenes que van voler-lo saludar personalment per a lliurar-li les seves cartes als Reis d’Orient. Durant els propers dies, el patge Xiu-Xiu continuarà visitant els nens i nenes de la ciutat, als diversos punts previstos a tots els Districtes de la ciutat. L’any passat, l’emissari reial va recollir més de 7.000 cartes

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×