Autor Atletisme
5 Desembre 2014 a 15:30

Jan Margarit triomfa a la Trail Rosa del Nord

0 Flares 0 Flares ×

Va guanyar juntament amb la seva parella, Xavier Jove

A la imatge, Jan Margarit a la cursa // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

A la imatge, Jan Margarit a la cursa // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

Jan Margarit, jove corredor de Matadepera, va tornar a triomfar aquest dissabte 29 de novembre a la Trail Rosa del Nord. Es tracta d’una cursa noctura de 22 quilòmetres que es disputa a Andorra. Margarit obtenir la primera posició tot i la pluja, que va acompanyar els corredors al llarg de tota la carrera.

La prova era amb parelles i Margarit va aconseguir guanyar juntament amb la seva parella Xavier Jove. Van fer el recorregut en 2 hores, 34 minuts i 48 segons.

La Trail Rosa del Nord és una marxa nocturna, hivernal i sense avituallaments. Els 22 quilòmetres de recorregut tenen un desnivell positiu de 1.600 metres, la cota màxima és de 1.570 metres i la mínima de 780. Aquesta cursa té dues modalitats: la cursa pròpiament dita i la caminada popular nocturna.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×