Autor Atletisme
11 desembre 2014 a 17:30

Prop de 800 competidors prendran part al Duatló i Cursa de Muntanya

3 Flares 3 Flares ×

Es correrà aquest diumenge al matí

Duatló Terrassa

Acte de presentació del Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

Arriba una nova edició del Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, prova organitzada per la secció d’aquest esport del CN Terrassa. Enguany se celebrarà la sisena cursa d’una prova que forma part del calendari de la Federació Catalana de Triatló i que mantindrà el costum de destinar part de la recaptació per a fins solidaris. El club aportarà 50 cèntims de cada inscripció a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties del cor.

A dia d’avui s’han inscrit un total de 718 participants entre les dues proves (el Duatló i la Cursa de Muntanya), el que des del club veuen com un èxit de participació abans de que se celebrin. De fet, ja fa temps que les inscripcions pel duatló es van tancar i pel que fa a la cursa encara resten lliures 111 places per completar. Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló (http://www.triatlo.org). De la mateixa manera, la web http://duatloterrassa.com/ inclou informació detallada de la competició.

Recorregut i horaris

La Cursa de Muntanya arrencarà a les 9 del matí i una hora i mitja més tard (10.30 h) ho farà el duatló. Aquesta última prova constarà de tres sectors: sis quilòmetres inicials de cursa a peu, 20 en bicicleta tot terreny i, finalment, tres més a peu. La sortida i arribada i l’àrea de transició estaran ubicades al barri de Can Roca (Carrer de l’Estatut amb Avinguda Lacetània) i els serveis per als participants es podran trobar a les mateixes instal·lacions del club, al Pla del Bonaire.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×