Autor Atletisme
30 Gener 2015 a 12:00

Terrassa presenta la 2ª Cursa Solidària per la Justícia Social

Se celebrarà el 22 de març amb un recorregut de 5km.

Fragment del cartell de la 1ª cursa Solidària celebrada el 30 de març de l'any 2014 // Imatge d'arxiu

Fragment del cartell de la 1ª cursa Solidària celebrada el 30 de març de l’any 2014 // Imatge d’arxiu

Amb l’objectiu de recollir aliments, que després seran seran distribuïts i gestionats per la Creu Roja, s’ha presentat avui, a la Sala de Premsa de l’Ajuntament de Terrassa la 2ª Cursa Solidària per la Justícia Social.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presentat aquest migdia la 2ª edició de la Cursa Solidària, junt amb Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental, i Josep Sancristòfol, secretari general de la UGT del Vallès Occidental.

La Cursa Solidària per la Justícia Social de Terrassa, que tindrà lloc el diumenge 22 de març, amb un recorregut de 5 km., està organitzada pels sindicats UGT i CCOO del Vallès Occidental, la Unió Atlètica de Terrassa, el Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa, l’Ajuntament de Terrassa, l’Esplai la Fàbrica de Can Tusell i Prodiscapacitats Fundació Privada (Prodis), amb la col·laboració de Creu Roja, i de diversos col·laboradors i patrocinadors.

A la presentació d’avui, també han assistit  representants de les entitats organitzadores, de les empreses patrocinadores i alguns dels atletes que participaran a la cursa, a més del tinent d’alcalde de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manuel Pérez; i del regidor d’Esports, Alfredo Vega.

A la primera edició de la cursa, celebrada el 30 de març de l’any passat entre la pluja, es van arribar a recollir més de quatre mil quilos de menjar solidari.  A veure si aques any se supera la xifra.

Switch to mobile version