Autor Rugby
24 març 2015 a 16:30

Derrota del sènior femení del CR Carboners malgrat el bon joc (7-34)

0 Flares 0 Flares ×

El BUC va aprofitar millor les bones accions

Enfrontament entre el CR Carboners de Terrassa i el Barcelona Universitari Club

Enfrontament entre el CR Carboners de Terrassa i el Barcelona Universitari Club // Imatge cedida pel CR Carboner

CR Carboners de Terrassa 7 - Barcelona Universitari Club 34

L’equip sènior femení del Club de Rugby Carboners de Terrassa va perdre aquest cap de setmana contra el Barcelona Universitari Club (BUC) per 7 a 34.

Tot i que les terrassenques van dominar el joc, van acabar derrotades pel BUC, que va ser molt més eficaç a l’hora de materialitzar les bones accions. El 70 % del temps es va jugar a camp contrari, amb moltes fases de continuïtat i un joc connectat entre davanteres i la línia que ajudava a guanyar metres cada fase, però aquest domini no va servir al CR Carboners per imposar-se en el marcador. Les visitants no van perdonar els errors de les locals, i van convertir totes les accions en punts.

Tot i la derrota, el bon joc i la progressió de l’equip deixen bones sensacions i fan pensar que l’equip pot aconseguir la seva primera victòria la propera jornada davant el Martorell RC, un rival directe.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×