Autor Societat
10 març 2015 a 17:30

Els Bombers impartiran una xerrada sobre la seguretat a la llar a l’ONCE Catalunya

0 Flares 0 Flares ×

L’octubre de 2014 es va donar formació a tècnics de l’ONCE

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

El Servei de Prevenció de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS) oferirà una xerrada sobre seguretat a la llar, adreçada a gent gran cega o amb discapacitat visual severa, per tal que vagin amb compte i evitin situacions de perill a la llar.

En la xerrada, que tindrà lloc demà dimecres 11 de març, a les 17h, a la seu de l’ONCE de Catalunya (Club de la Gent Gran, al c/ Sepúlveda, 1, de Barcelona), hi intervindran tècnics del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya que els explicaran com identificar i evitar situacions de risc a la llar.

El passat dijous 5 de març aquesta xerrada es va fer a la direcció de l’ONCE a Tarragona. A l’octubre de 2014, el Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya ja va realitzar una sessió de formació a 18 tècnics de l’ONCE amb l’objectiu de formar-los per tal que puguin ajudar les persones cegues en matèria de prevenció de riscs i emergències: els van ensenyar a identificar els punts de risc d’incendi, així com les pautes sobre com actuar si hi ha alguna emergència quan treballen a casa de persones cegues o amb discapacitat visual greu.
Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×