Autor Futbol sala
24 Març 2015 a 15:15

L’Scala supera el Sabadell tot i les nombroses baixes

Bon partit de les de Marta Font

Una jugada del partit // Imatge cedida per l'Scala

Una jugada del partit // Imatge cedida per l’Scala

Scala 2 -1 Sabadell

Les noies de Marta Font van aconseguir superar a un rival molt exigent com és el Sabadell a la jornada 16 de la Segona Divisió de la Lliga Catalana de Futbol Sala. Els espectadors que es van donar cita al pavelló van poder gaudir de la ràpida combinació de pilota de els egarenques. Va ser un gran partit d’ambdós equips amb arribades constants a les dues àrees.

Després de diversos avisos l’Scala es va avançar en el marcador, però les sabadellenques no van trigar a reaccionar i van aconseguir empatar el partit amb una gran rematada a segon pal.

A la segona part, les de Terrassa es van fer amb les regnes del partit amb una gran fluïdesa en la circulació de pilota i un gran joc col·lectiu. Palmira, de cap, superava una de les sortides de la portera visitant i feia el 2 a 1 final amb el que acabaria el partit tot i els nombrosos atacs jugant de cinc del Sabadell.

 

Partit ajornat

En el partit ajornat corresponent a la 12a jornada de la Segona Divisió de la Lliga Catalana de Futbol Sala, les egarenques, en un partit ple d’esforç i sacrifici es va imposar al líder de la categoria, el Parets.

Scala contra el Parets // Imatge cedida per l'Scala

Scala contra el Parets // Imatge cedida per l’Scala

En un partit intens i lluitat fins l’últim segon, les de Marta Font van dominar el joc després de la pressió inicial del Parets i va anar imposant el seu joc de ràpida circulació. Miriam i Soraya van avançar per partida doble l’equip de l’Escola, però el Parets va retallar distàncies amb el 2-1. Miriam aconseguiria el tercer gol després d’una recuperació de pilota però el Parets retallaria diferències  i posaria el marcador ajustat però la gran actuació d’Anna Til, substituint a la lesionada Encarna, i el gran sacrifici de tot l’equip van fer possible que la victòria es quedés a Terrassa.

Switch to mobile version