Autor Atletisme
20 març 2015 a 15:00

Terrassa a punt per la Segona Cursa Solidària per la Justícia Social

0 Flares 0 Flares ×

Diumenge 22 a les 11h

cursa2015

La Segona Cursa Solidària per la Justícia Social tindrà lloc aquest diumenge a Terrassa. Està organitzada per CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, UGT del Vallès Occidental, Ajuntament de Terrassa, UAT, Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa, Esplai La Fàbrica i Prodis, i compta amb el suport de la Creu Roja.

Enguany la defensa de la justícia social porta a compartir la cursa amb Prodis, que celebra els seus 25 anys d’atenció a les persones amb paràlisi cerebral. Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral, legalment reconegudes.

L’objectiu d’aquesta cursa segueix sent, com sempre ha estat, la recollida d’aliments que serà gestionada per Creu Roja. Tots els participants lliuraran 5kg d’aliments.

 L’inici serà a les 11h a l’Av. Bèjar amb carretera de Matadepera i comptarà amb la presència del Secretari general de CCOO Catalunya, Joan Carles Gallego.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×