Autor Triatló - Duatló
15 Abril 2015 a 17:30

Daniel Ratera va participar en el Campionat d’Espanya Cadet de Duatló

El triatleta del CN Terrassa va quedar entre els 100 primers

Foto Dani Ratera Duatló Canyelles CN Terrassa

Daniel Ratera // Imatge cedida pel CN Terrassa

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Daniel Ratera va participar dissabte passat en el Campionat d’Espanya Cadet de Duatló que va celebrar-se a Sòria sobre unes distàncies de 2,5 quilòmetres de cursa a peu, 11,8 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 1,25 quilòmetres més finals de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 35’52”, marca que el va situar en el 92è lloc. Alberto González (Arcade Inforhouse Santiago) va proclamar-se campió amb 31’05”. En categoria femenina, el títol va correspondre a Ana Carvajal (Triatlón Ferrol), amb un registre de 36’26”.

Switch to mobile version