Autor Triatló - Duatló
15 Abril 2015 a 17:30

Daniel Ratera va participar en el Campionat d’Espanya Cadet de Duatló

0 Flares 0 Flares ×

El triatleta del CN Terrassa va quedar entre els 100 primers

Daniel Ratera // Imatge cedida pel CN Terrassa

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Daniel Ratera va participar dissabte passat en el Campionat d’Espanya Cadet de Duatló que va celebrar-se a Sòria sobre unes distàncies de 2,5 quilòmetres de cursa a peu, 11,8 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 1,25 quilòmetres més finals de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 35’52”, marca que el va situar en el 92è lloc. Alberto González (Arcade Inforhouse Santiago) va proclamar-se campió amb 31’05”. En categoria femenina, el títol va correspondre a Ana Carvajal (Triatlón Ferrol), amb un registre de 36’26”.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×