Autor Bàsquet
28 abril 2015 a 17:30

El CN Terrassa cau davant el campió de lliga (55-68)

0 Flares 0 Flares ×

L’ambient a la pista pel derbi comarcal era espectacular

Club Natació Terrassa 55 - CE Sant Nicolau 68 // Imatge cedida pel CESN

Club Natació Terrassa 55 - CE Sant Nicolau 68 // Imatge cedida pel CESN

Club Natació Terrassa 55 - CE Sant Nicolau 68

CE Sant Nicolau: Vintró (5), Duran (-) , Verge (9), Negrebetska (9), Fuentes (7), Viana (8),  Capdevila (6), Raya (-) , Bonet (18), Cornet (4) i Díaz (2).

El Club Natació Terrassa va perdre contra CE Sant Nicolau, que es va endur el derbi comarcal i es va proclamar campió de lliga quan encara  falten tres jornades pel final.

La pista del CN Terrassa gaudia d’un ambient espectacular, però el CE Sant Nicolau va començar força entonat, amb encert en atac i amb una defensa agressiva que col·lapsava els atacs de les egarenques (10-19 al final del 1r quart). En el segon període continuava el domini de les granes, tot i que ara les defenses dels dos equips eren intenses. No obstant, el Sant Nicolau va aconseguir arribar al descans amb un 26-35.

A la represa, el Sènior Femení del CE Sant Nicolau va sortir molt fort i va endossar un duríssim parcial al Terrassa (0-11) que deixava el partit molt ben encarat per les sabadellenques (26-46 al minut 25). Però les locals van reaccionar i van reduir l’avantatge a 16 punts al final del tercer quart (36-52).

En el darrer quart, el Terrassa va treure l’orgull i es va acostar en el marcador (50-58 min 38), però les grana va endur-se un nou parcial de 0-5 que deixava el partit pràcticament sentenciat (50-63 min 39). En els darrers segons les sabadellenques van emportar-se el partit (55-68).

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×