Autor Voleibol
28 Maig 2015 a 11:30

1a Trobada de voleibol per a escoles de primària a Terrassa

Dissabte a Can Jofresa a partir de les 9.30h

1a Trobada de Voleibol // Imatge cedida pel Consell Esportiu de Terrassa

1a Trobada de Voleibol // Imatge cedida pel Consell Esportiu de Terrassa

El pavelló de Can Jofresa serà l’escenari el proper divendres dia 29 de la primera trobada de voleibol per a escoles de primària a Terrassa. Es durà a terme durant el matí, entre les 9.30 i les 12.30 h.

Aquesta trobada és el resultat de la promoció duta a terme aquest curs entre el Consell Esportiu i el Club Voleibol Terrassa a més de 10 centres de primària.

Aquesta trobada, en la que hi participaran més de 280 alumnes de les escoles Vapor, Marià Galí, Font de l’Alba, Pere Viver i Antoni Ubach servirà perquè la Federació Catalana de Voleibol apropar aquest esport a les categories benjamí i aleví, categories que a la ciutat de Terrassa no té representació als Jocs Esportius Escolars.

Aquesta jornada s’emmarca dins del programa de promoció esportiva del Consell Esportiu i tindrà un tarannà lúdic no competitiu seguint la els models que ja s’han dut a terme amb molt d’èxit  en les trobades d’altres esports proposats pel Consell Esportiu.

Switch to mobile version