Autor Hockey herba
4 Maig 2015 a 17:00

El Club Egara es disputa ser el campió de la Divisió d’Honor Masculina

L’Atlètic Terrassa queda eliminat

El Club Egara es disputarà la Final de Lliga amb el RC Polo

El Club Egara es disputarà la Final de Lliga amb el RC Polo // Imatge del web de la Reial Federació d’Hockey

Aquest cap de setmana, la victòria del Club Egara davant del Club de Campo el condueix directament a la Final de la Lliga de Divisió d’Honor Masculina, mentre que l’Atlètic Terrassa va ser derrotat pel RC Polo.

L’Atlètic es va ficar en un partit on els penals córner van ser fonamentals. Durant el primer quart, després que el Polo anotés el gol inicial, l’Atlètic va igualar el marcador i no va ser fins a l’acte final que un potent penal córner llançat pel Polo va avançar novament l’equip barceloní al marcador. Pocs minuts més tard, el Polo tornava a marcar un altre cop des del penal córner, i malgrat els grocs van contraatacar aconseguint un 3-2 al marcador, ja no hi va haver temps per a res més.

Pel que fa al partit disputat pel Club Egara contra el Club de Campo, els terrassencs van sortir a per totes des del primer instant. Sense quasi deixar jugar al Club de Campo, que van haver de fer grans esforços des del principi, els vallesans ja duien dos gols a favor.

Ja en el segon quart, els madrilenys van tornar a rebre un gerro d’aigua freda amb el tercer gol dels de l’Egara. Abans d’arribar al descans però, els de la capital van aconseguir escurçar distàncies i deixar el marcador a 3-1.

No obstant això, a la segona part, Pepe Romeu va marcar el seu segon gol i el quart per l’equip vallesà. Una anotació que el Club de Campo va respondre amb un penal córner sobre la botzina del tercer període. Els darrers quinze minuts, malgrat Lucas Vila va fer el tercer gol dels madrilenys, Edu Arbós, Pepe Romeu – que aconseguir el hat trick – i Jordi Clapés, van acabar tancant un partit amb un contundent resultat final.

D’aquesta manera, els jugadors del Club Egara s’hauran de veure les cares amb els de l’RC Polo a la Final de la Lliga de Divisió d’Honor, en un partit que es preveu més que disputat.

Switch to mobile version