Autor Bàsquet
27 Maig 2015 a 17:00

El CN Terrassa a la final del Campionat de Catalunya Infantil Masculí A2

Aquest cap de setmana

Pavelló Municipal d'Esports de Sabadell

Pavelló Municipal d’Esports de Sabadell // Foto: Joan Murcia

Enguany, la final a 8 del Campionat de Catalunya Infantil Masculí A2 serà organitzada conjuntament per la Federació Catalana de Bàsquet i el Club Esportiu Escola Pia perquè l’equip Basquetpia, entrenat per Jaume Milà, va proclamar-se campió del seu grup classificatori.

La final tindrà lloc al pavelló municipal d’esports de Sabadell els propers 30 i 31 de maig, on a més de Basquetpia, també hi jugaran la resta d’equips classificats: el CN Terrassa A, el CB Granollers A, el CB Calella, la UE Claret, el SESE, el CB Esparraguera i el FC Barcelona B.

Els horaris seran els següents:

Dissabte 30

  • 10.15 CB CALELLA – SESE
  • 12.00 BASQUETPIA SABADELL – CB ESPARRAGUERA
  • 16.15 UE CLARET – CB GRANOLLERS
  • 18.00 FC BARCELONA B – CN TERRASSA

Diumenge 31

  • 10.15 SEMIFINAL 1
  • 12.00 SEMIFINAL 2
  • 18.00 FINAL
Switch to mobile version