Autor Hockey patins
12 Maig 2015 a 10:30

L’Sferic Terrassa perd contra l’HC Piera tot i l’esforç

0 Flares 0 Flares ×

L’entrenador terrassenc no va poder assistir al partit

Nova derrota de l’Sferic Terrassa, que no aixeca cap i s’ensorra a la classificació // Foto: Jordi Saragossa

Nova derrota de l’Sferic Terrassa // Foto: Jordi Saragossa

HC Piera 8 – Sferic Terrassa  3

Sferic Terrassa : Hector Giraldez , Joan Morral, Eduard Villalba,  Francesc Cortès, Albert Codesal (cinc inicial), , Albert Bellavista, Nacho Monton, Alejandro Monton, Henrique Rodriguez .

HC PIERA:  Joel Sebastian Delgado, Eloi Albiol Sentis, Francesc Rubinat Tontanellas, Gerard, Mitjans Cols, Eric Vives Bogesma (cinc inicial), Jaume Arnau Marquez Castillo, Daniel Fernandez Raventós, Francesc Valoivia Font, Ferran Bonastre Rull.

Marcador:  1-0 min 3  Eloi Albiol, 2-0  min 5 Daniel Fernandez, 3-0 min 11 Eloi Albiol, 4-0 min 19 Ferran Bonastre. Final primera part. 5-0 min 33 Francesc Valvidia, 5-1 min 34 Nacho Monton, 5-2 min 38 Francesc Cortès, 6-2 min 44 Francesc Rubinat, 6-3 min 44 Henrique Rodriguez, 7-3 min 45 Francesc Rubinat, 8-3 min 47 Francesc Valvidia.

Àrbitre:  Sra. M.EStrada

Diumenge l’Sferic Terrassa es va enfrontar a l’HC Piera, un rival intens (al partit d’anada ja va resultar difícil evitar la derrota) que els terrassencs havien d’encarar amb l’absència del seu entrenador, que no podia assistir-hi.

Tot i que la primera part va ser força renyida, la presència de jovent a l’equip visitant els va permetre fer-se amb la velocitat, però els de Terrassa es defensaven prou bé. A l’inici l’àrbitre va senyalar un rigorós penal per peus dintre l’àrea que l’equip local va transformar.

L’HC Piera tenia la possessió de la pilota, va oferir una forta pressió home a home  i bones intervencions del porter, que frustrava els intents rivals. Un altre penal rigorós per una empenta d’un terrassenc en l’àrea en un embolic de creuaments dels de Piera, va fer que l’equip local s’avancés novament en el marcador. Tot i així, l’Sferic no es va rendir i van començar les rotacions de banqueta que oferien una nova dinàmica als de Terrassa i oferia més ocasions de cara a gol.

Tot i els esforços els locals, el Piera es va avançar novament en el marcador quan un xut va acabar en gol després de la parada del porter que li va rebotar malament. En els últims deu minuts de la primera part  els terrassencs tenien el domini del joc però la finalització sempre trobava el mur del porter que encaixava un parada rere l’altra.

A la segona part els jugadors de l’Sferic van sortir amb més ganes i velocitat, però vuit minuts més tard de començar van patir altre cop una rigorosa decisió arbitral per una falta comesa fora l’àrea, però que va ser interpretada com si hagués passat a dintre i per tant, penal. Edu Villalba va rebre targeta blava per una suposada protesta a criteri arbitral. La resposta del visitants va ser ràpida i va transformar el penal en el 5-0.

Poc minuts desprès una altre protesta del Piera va suposar l’avantatge numèric per l’Sferic que Nacho Monton va transformar ràpidament en el 5-1.

Uns peus a l’àrea del Piera van donar un penal als de Terrassa que Francesc Cortès va transformar en el 5-2.  Els de l’Sferic començaven a dominar altre cop, però una errada a mig camp va suposar el 6-2 quan un jugador, que anava sol a porteria, va transformar amb un ganxo perfecte. Tot i així, els egarencs no es rendien i pocs segons desprès, amb una desentesa de la defensa rival, va arribar el tercer gol dels terrassencs. El partit va continuar força igualat, la possessió va tornar a mans dels locals però sense massa perill per la defensa verd i blanca.

Finalment, un desafortunat contraatac dels de Piera va fer el 8-3 definitiu, que deixava un gust amarg als de l’Sferic perquè no reflectia els esforços fets.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×